Absolut sidste K/S projekt for 2011

På baggrund af den store efterspørgsel...

K/S Jysk Detail, Kiwi Kolding udbydes som det absolut sidste K/S projekt for 2011


På baggrund af den store efterspørgsel på K/S Fynsk Detail, Rema1000 Odense, har vi besluttet at udbyde et sidste K/S projekt for 2011.

Der er tale om en nyopført dagligvareejendom med A-beliggenhed i Kolding og Kiwi Danmark A/S som lejer med en uopsigelighed på 10 år.

Købesummen inkl. solcelleanlæg er ca. DKK 14.500.000,- og skattefradraget udgør i 2011 ca. DKK 140.000,- pr. 10 % ejerskab.
Som altid har vi inden udbuddet opnået finansieringstilsagn på både projektfinansieringen og investorindskuddet, hvorfor vi kan tilbyde en 100 % finansieret investering, hvor ejerkredsen får fradrag i topskatten samtidig med at der opnås del i det aktuelle lave renteniveau.

Der er tale om en helt unikt K/S projekt, hvor hæftelsen er begrænset til ca. DKK 400.000,- og er bortfaldet 4 år inden lejekontrakten udløber. - Dette vel og mærke med udgangspunkt i et driftsbudget, hvor der optages fastforrentede lån!

Investors største risiko for tab er derfor tilknyttet lejers mulighed for at opfylde lejekontrakten. - Og bag Lejer har Dagrofa A/S med en egenkapital på DKK 1,2 mia. stillet moderselskabsgaranti i alle 10 år lejemålet er uopsigelig.

Tilbage

K/S Aarhus, Morten Børups Gade

Bestil prospekt

0% fuldtegnet

+%

Budgetteret forrentning

Læs mere

Det gamle posthus får nye ejere

Viborg Folkeblad bragte onsdag den 7. november en artikel om Blue Capitals udbud af den gamle posthus-ejendom på gågaden i Viborg. E…

07-10-2018 - Artikler
Læs mere
Se alle artikler
 • K/S Viborg, Sct. Mathias Gade udsolgt

  Blue Capitals seneste og største udbudte investeringsprojekt K/S Viborg, Sct. Mathias Gade...

  30-11-2018 - Nyheder
  Læs mere
 • Blue Capital lancerer årets - måske - mest spændende ejendomsprojekt

  Tirsdag den 6. november 2018 kunne Blue Capital præsentere det største ejendomsprojekt til...

  07-11-2018 - Nyheder
  Læs mere
 • Stor efterspørgsel for deltagelse i K/S Aabenraa, Langebro

  K/S Aabenraa, Langebro blev udbudt fredag d. 5. oktober og var allerede to timer senere fu...

  19-10-2018 - Nyheder
  Læs mere
Se alle nyheder
Bliv ringet op
Jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev og samtidig acceptere samtykkebetingelserne.

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du ikke anfører følsomme personoplysninger i felterne. Såfremt du alligevel måtte gøre det, vil sådanne oplysninger blive slettet straks efter modtagelsen hos os.