K/S Taastrup, Østerparken udsolgt

K/S Taastrup, Østerparken blev udbudt mandag d. 11. december og var fuldtegnet i løbet af den efterfølgende uge. Alle indstillede kommanditister har nu opnået kreditgodkendelse til deltagelse i projektet, hvorfor vi må beklage overfor dem, der havde skrevet sig på ventelisten.
 
Vi har dog allerede nu åbnet udbuddet af vores attraktive ejendomsinvestering, som vi er sikre på fuldt ud lever op til det tidligere projekt. Der er også her tale om en særdeles velbeliggende ejendom udlejet til en stærk Lejer, indkøbt på fordelagtige vilkår. 


 Opnå forkøbsret gennem forhåndsreservation

Hvis du ønsker at forhåndsreservere en plads i et af vores projekter, kan du orientere os herom. Er du eksisterende kunde, kan du blot sende en mail til en af dine kontaktpersoner i Blue Capital A/S.
 
Er du ny kunde kan du ligeledes forhåndsreservere. Du bedes kontakte os på mkj@bluecapital.dk, hvorefter vi kontakter dig med henblik på at afdække dine muligheder herunder rekvirere materiale med henblik på at udarbejde en formue- og indkomstopgørelse til brug for din kreditgodkendelse hos finansieringsgiver.
 
Reservationen er gældende tre dage fra udbudsdagen, uforpligtigende og udarbejdelse af formue- og indkomstopgørelse foretages uden beregning.
 
For en ordens skyld skal vi dog gøre opmærksom på, at fuldtegnes projektet inden for tre dage blandt forhåndsreservationerne fordeles andelene efter ”først til mølle” princippet.

Tilbage

K/S Aarhus, Morten Børups Gade

Bestil prospekt

0% fuldtegnet

+%

Budgetteret forrentning

Læs mere

Det gamle posthus får nye ejere

Viborg Folkeblad bragte onsdag den 7. november en artikel om Blue Capitals udbud af den gamle posthus-ejendom på gågaden i Viborg. E…

07-10-2018 - Artikler
Læs mere
Se alle artikler
 • K/S Viborg, Sct. Mathias Gade udsolgt

  Blue Capitals seneste og største udbudte investeringsprojekt K/S Viborg, Sct. Mathias Gade...

  30-11-2018 - Nyheder
  Læs mere
 • Blue Capital lancerer årets - måske - mest spændende ejendomsprojekt

  Tirsdag den 6. november 2018 kunne Blue Capital præsentere det største ejendomsprojekt til...

  07-11-2018 - Nyheder
  Læs mere
 • Stor efterspørgsel for deltagelse i K/S Aabenraa, Langebro

  K/S Aabenraa, Langebro blev udbudt fredag d. 5. oktober og var allerede to timer senere fu...

  19-10-2018 - Nyheder
  Læs mere
Se alle nyheder
Bliv ringet op
Jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev og samtidig acceptere samtykkebetingelserne.

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du ikke anfører følsomme personoplysninger i felterne. Såfremt du alligevel måtte gøre det, vil sådanne oplysninger blive slettet straks efter modtagelsen hos os.