Lave renter giver nye muligheder

Kære Kunder, Samarbejdspartnere og Interesserede.


Siden sidste nyhedsbrev i juni har vi haft travlt.

Vi har dels haft fornøjelsen af at planlægge vores K/S udbud for efteråret 2014 - men også udbudt og fuldtegnet såvel K/S Jysk Detail, Parallelvej samt K/S Jysk Detail, Fakta Ringkøbing.

Begge projekter blev solgt på under 14 dage, og ejendommene kunne derfor overtages som budgetteret i prospektet.


Lav rente giver nye muligheder
- enten til rentesikkerhed eller ekstraordinær hurtig gældsnedbringelse.


Med undtagelse af projektet K/S Jysk Detail, Skjern-Tarm, som vi udbød i 2010, er det fælles for alle Blue Capitals projekter, at 1. prioriteten er optaget med en fast rente på enten 5 eller 10 år.

På baggrund af et ganske usædvanligt renteniveau valgte vi ved udbuddet af K/S Jysk Detail, Fakta Ring­købing, at projektet skulle finansieres ved brug af et 20 årigt fastforrentet obligationslån.

Nuværende renteniveau er på samme lave niveau, men ved næste projekt - K/S Centervest, Viborg - optages 1. prioriteten alene med en fast rente i 5 år, hvilket giver mulighed for en endnu hurtigere gældsafvikling på 2. prioriteten.

2. prioriteten i K/S Centervest, Viborg er derfor tilbagebetalt allerede efter 4 år, hvorefter kommanditis­terne fremadrettet alene hæfter for DKK 75.000,- pr. 10% ejerskab.


Samarbejde med Baker Tilly som revisor for K/S projekter.


Vi har med udbuddet af K/S Jysk Detail, Fakta Ringkøbing tilføjet et revisionsfirma på listen over samarbejd­spartnere.

Partner Morten Schwensen og Christian Hjortshøj fra Baker Tilly har således lavet revisorerklæring og budgetgennemgang på såvel K/S Jysk Detail, Fakta Ringkøbing, udbudt i september, og nu også det kommende udbud af K/S Centervest, Viborg.

Samarbejdet giver os mulighed for i højere grad at kunne tilbyde såvel eksisterende som kommende sjællandske kunder at deltage i faglige arrangementer i deres nærområde.

Samarbejdet med Baker Tilly ændrer ikke ved, at vi fortsætter vores tætte samarbejde med Tonny Løb­ner, der er partner hos BDO.


Endnu en ny kollega på kontoret.


Vi havde primo august fornøjelsen af at meddele Jesper Jensens tiltrædelse som ny kollega på kontoret. Jesper er qua sine 15 års erfaring i den finansielle sektor et kendt ansigt hos mange.

Flere af Blue Capitals kunder fik mulighed for at møde Jesper ved vores seneste to generalforsamlinger.

Primo september kunne vi på ny glædes over en ny dygtig kollega på kontoret. Jens Juhl Nielsen er startet som studentermedhjælper hos Blue Capital. Et job han skal passe ved siden af studierne i erh­vervsøkonomi på Aarhus Universitet.

Såvel Jesper som Jens skal i oktober eksamineres hos Finanssektorens Uddannelsescenter. Ved beståelse vil de herefter begge være Rød Certificeret i rådgivning om anparter.


Klik her for at downloade nyhedsbrevet i pdf format.
Tilbage

K/S Aarhus, Morten Børups Gade

Bestil prospekt

0% fuldtegnet

+%

Budgetteret forrentning

Læs mere

Det gamle posthus får nye ejere

Viborg Folkeblad bragte onsdag den 7. november en artikel om Blue Capitals udbud af den gamle posthus-ejendom på gågaden i Viborg. E…

07-10-2018 - Artikler
Læs mere
Se alle artikler
 • K/S Viborg, Sct. Mathias Gade udsolgt

  Blue Capitals seneste og største udbudte investeringsprojekt K/S Viborg, Sct. Mathias Gade...

  30-11-2018 - Nyheder
  Læs mere
 • Blue Capital lancerer årets - måske - mest spændende ejendomsprojekt

  Tirsdag den 6. november 2018 kunne Blue Capital præsentere det største ejendomsprojekt til...

  07-11-2018 - Nyheder
  Læs mere
 • Stor efterspørgsel for deltagelse i K/S Aabenraa, Langebro

  K/S Aabenraa, Langebro blev udbudt fredag d. 5. oktober og var allerede to timer senere fu...

  19-10-2018 - Nyheder
  Læs mere
Se alle nyheder
Bliv ringet op
Jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev og samtidig acceptere samtykkebetingelserne.

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du ikke anfører følsomme personoplysninger i felterne. Såfremt du alligevel måtte gøre det, vil sådanne oplysninger blive slettet straks efter modtagelsen hos os.