Pressemedd. : Blue Capital forstærker sig

Tidligere adm. direktør for Difko A/S John Andersen, er tiltrådt en stilling som investeringsrådgiver hos Blue Capital A/S.

Erhvervsmanden John Andersen, der i en årrække har været administrerende direktør for en af landets ældste K/S-udbydere, Difko A/S, er tiltrådt en stilling som investeringsrådgiver i K/S-udbyderselskabet Blue Capital A/S.

Erhvervsmanden John Andersen fra Silkeborg er blevet ansat som investeringsrådgiver i investerings-selskabet Blue Capital A/S.

Selskabet beskæftiger sig med ejendomsudvikling og investering. Bestyrelsesformand og medejer, Finn Birkjær Nielsen, fortæller:

- Vi er glade for at kunne byde John Andersen velkommen. Han er en energisk og engageret person med dyb indsigt i markedet, imponerende overblik og respekt for detaljernes betydning. Hans faglige kompetencer, solide erfaring og vidtforgrenede netværk er en stor gevinst for Blue Capital og vores kunder.

John Andersen kommer fra en stilling som markedsdirektør i Silkeborg IF Invest A/S. Før det var han i en årrække direktør i Henton Back Office og Henton Management, hvortil han kom fra et job som administrerende direktør for Difko A/S og Dansk Investeringsfond.

K/S-udbyder af ejendomme
Blue Capital A/S er stiftet med målsætningen om at være Danmarks bedste og mest seriøse udbyderselskab af attraktive investeringsprojekter – med og uden skatteincitament.

- Det vil vi opnå ved en grundig udvælgelse af vores projekter og ved, at investorerne får alle relevante oplysninger om projekterne. Hos Blue Capital er sikkerheden og trygheden i højsædet, blandt andet ved at eliminere de risici, der er forbundet med at investere med andre, fortæller bestyrelsesformand Finn Birkjær Nielsen.

Download CV på John Andersen HER

Yderligere oplysninger:

Finn Birkjær Nielsen, bestyrelsesformand,
mobil 40 80 33 13, e-mail fb@bluecapital.dk

Martin Kibsgaard Jensen, direktør,
mobil 25 21 30 31, e-mail mkj@bluecapital.dk
Tilbage

K/S Aarhus, Morten Børups Gade

Bestil prospekt

0% fuldtegnet

+%

Budgetteret forrentning

Læs mere

Det gamle posthus får nye ejere

Viborg Folkeblad bragte onsdag den 7. november en artikel om Blue Capitals udbud af den gamle posthus-ejendom på gågaden i Viborg. E…

07-10-2018 - Artikler
Læs mere
Se alle artikler
 • K/S Viborg, Sct. Mathias Gade udsolgt

  Blue Capitals seneste og største udbudte investeringsprojekt K/S Viborg, Sct. Mathias Gade...

  30-11-2018 - Nyheder
  Læs mere
 • Blue Capital lancerer årets - måske - mest spændende ejendomsprojekt

  Tirsdag den 6. november 2018 kunne Blue Capital præsentere det største ejendomsprojekt til...

  07-11-2018 - Nyheder
  Læs mere
 • Stor efterspørgsel for deltagelse i K/S Aabenraa, Langebro

  K/S Aabenraa, Langebro blev udbudt fredag d. 5. oktober og var allerede to timer senere fu...

  19-10-2018 - Nyheder
  Læs mere
Se alle nyheder
Bliv ringet op
Jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev og samtidig acceptere samtykkebetingelserne.

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du ikke anfører følsomme personoplysninger i felterne. Såfremt du alligevel måtte gøre det, vil sådanne oplysninger blive slettet straks efter modtagelsen hos os.