Skattereform åbner investeringsvindue

Regeringens skattereform ”Danmark i arbejde - resulterer i et attraktivt investeringsvindue i 2012.

Regeringens skattereform ”Danmark i arbejde”
- resulterer i et attraktivt investeringsvindue i 2012.

KLIK HER for at downloade nyhedsbrevet i PDF format.

Blue Capital har med interesse studeret regeringens forslag til en skattereform, der blev annonceret mandag d. 29. maj 2012.
Om end forslagene giver plads til yderligere forbedringer, er det er med tilfredshed at vi ser initiativer, der på sigt hæver topskattegrænsen ud over den almindelige prisudvikling.

For nærværende har vi dog særligt fokus på regeringens forslag om ”investeringsvinduet” i perioden 30. maj 2012 til 31. december 2013.

På fredag d. 8. juni 2012 er der 1. behandling af “Forslag til lov om ændring af afskrivningsloven” fremsat af skatteministeren.

I forslaget er der lagt op til yderligere fradrag på investeringer i driftsaktiver i perioden 30. maj 2012 til 31. december 2013

Lovforslaget retter sig for nuværende alene mod fabriksnye driftsaktiver, men meget tyder på, at dette bliver tilpasset til også at omhandle køb af allerede igangværende driftsaktiver.

Baggrunden er at formålet med begrænsningen alene er at begrænse spekulation gennem salg mellem koncernforbundne selskaber.

Hvis lovforslaget tilpasses til også at omfatte brugte driftsaktiver giver dette kommanditisterne i K/S Ishøj Strandvej en forbedret likviditet på alt mellem DKK 33.213,- til ca. DKK 140.000,- allerede i 2012 og vel og mærke efter skat.

Dette på baggrund af at ca. 4% af den samlede købesum på ejendommene udgøres af vaskehallen, der er en del af 7Elevens lejemål.

Lovforslaget vil med en vis sandsynlighed kunne opnå såvel 2. og 3. behandling inden Folketinget går på sommerferie, så resultatet er lige om hjørnet og afventes med spænding.

Læs:
Regeringens skatteudspil ”Danmark i Arbejde” Klik her

Lovforslaget L 192 Klik her


Med venlig hilsen
Blue Capital A/STilbage

K/S Aarhus, Morten Børups Gade

Bestil prospekt

0% fuldtegnet

+%

Budgetteret forrentning

Læs mere

Det gamle posthus får nye ejere

Viborg Folkeblad bragte onsdag den 7. november en artikel om Blue Capitals udbud af den gamle posthus-ejendom på gågaden i Viborg. E…

07-10-2018 - Artikler
Læs mere
Se alle artikler
 • K/S Viborg, Sct. Mathias Gade udsolgt

  Blue Capitals seneste og største udbudte investeringsprojekt K/S Viborg, Sct. Mathias Gade...

  30-11-2018 - Nyheder
  Læs mere
 • Blue Capital lancerer årets - måske - mest spændende ejendomsprojekt

  Tirsdag den 6. november 2018 kunne Blue Capital præsentere det største ejendomsprojekt til...

  07-11-2018 - Nyheder
  Læs mere
 • Stor efterspørgsel for deltagelse i K/S Aabenraa, Langebro

  K/S Aabenraa, Langebro blev udbudt fredag d. 5. oktober og var allerede to timer senere fu...

  19-10-2018 - Nyheder
  Læs mere
Se alle nyheder
Bliv ringet op
Jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev og samtidig acceptere samtykkebetingelserne.

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du ikke anfører følsomme personoplysninger i felterne. Såfremt du alligevel måtte gøre det, vil sådanne oplysninger blive slettet straks efter modtagelsen hos os.