Værdistigning

Driftsoverskud er vigtigt - værdistigning er dejligt.


Når investeringsprojekter skal vurderes er der mange forskellige forhold der skal tages i betragtning.

Som i alle andre forhold er nogle ting vigtigere end andre.

Ejendomsinvestering er som oftest en inflationssikker investering, da lejen reguleres årligt – eksempelvis på baggrund af stigning i nettoprisindekset.

Således har en ejendom, hvis nettoindtjening sidste år gav DKK 100,- i nettoindtjening og i år giver DKK 102,-  alt andet lige opnået en værdistigning på 2% på et år.
 
Herudover kommer eksempelvis konkjunkturstigninger og specifikke muligheder som eksempelvis udnyttelse af byggeretter etc.

En budgetforudsætning om værdistigningen på ejendommene bør imidlertid ikke være det bærende element i valget af investeringen. 

Hos Blue Capital er vi meget fokuserede på at driften i projekterne skal være sund. Vi har derfor lagt meget energi i vore indkøb og i at få en god fornuftig finansieringspakke.

Investeringen skal i vores optik derfor også have fokus på renteudvikling, lejernes styrke og eventuelle muligheder for flere indtægter og selvfølgelig på risikoen for uforudsete omkostninger.

På den måde sikres at projekterne bliver til den attraktive opsparing som vi sælger til investorerne. Naturligvis har vi i vore prospekter beregnet hvorledes værdien i projekterne vil udvikle sig – efter forskellige scenarier – men det er den grundlæggende drift der er vigtig.

At man kan beskrive en værdistigning på 1, 2 eller 3% om året i projekter er ganske enkelt kun ”papirpenge” og sådanne værdier realiseres først ved frasalg, eller kan bruges ved ombelåning langt henne i projektets levetid.

Vi mener med andre ord ikke det skal ikke være budgetterede værdistigninger der afgør om man investerer i det ene eller det andet projekt.

Investering i ejendomsprojekter er aktivt erhvervsliv, og driften er afgørende – medens beregnede fremtidige værdier i bedste fald er dejlige – i værste fald er det lokkemad.

Læs mere om ejendomsadministration og bliv ringet op for at få en uforpligtende gennemgang af dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering gennem Blue Capital A/S.

Tilbage

K/S Aarhus, Morten Børups Gade

Fuldtegnet

100% fuldtegnet

+12,33%

Budgetteret forrentning

Købesum: 43.496.173
Hæftelse v/ 10% ejerskab: 545.800
Formueforøgelse efter topskat 2038 v/10% ejerskab: DKK 1.860.186
Investorindskud v/10% ejerskab: DKK 1.215.000
Læs mere

Det gamle posthus får nye ejere

Viborg Folkeblad bragte onsdag den 7. november en artikel om Blue Capitals udbud af den gamle posthus-ejendom på gågaden i Viborg. E…

07-10-2018 - Artikler
Læs mere
Se alle artikler
 • Datoer for afholdelse af generalforsamlinger 2019

  I anledning af de snart kommende årlige generalforsamlinger i samtlige af Blue Capitals pr...

  08-01-2019 - Nyheder
  Læs mere
 • Årets sidste ejendomsprojekt fuldtegnet på halvanden dag

  Blue Capitals seneste udbudte investeringsprojekt K/S Aarhus, Morten Børups Gade blev udbu...

  17-12-2018 - Nyheder
  Læs mere
 • K/S Viborg, Sct. Mathias Gade udsolgt

  Blue Capitals seneste og største udbudte investeringsprojekt K/S Viborg, Sct. Mathias Gade...

  30-11-2018 - Nyheder
  Læs mere
Se alle nyheder
Bliv ringet op
Jeg vil gerne modtage jeres nyhedsbrev og samtidig acceptere samtykkebetingelserne.

Når du kontakter os via denne formular, gemmer vi dine oplysninger, indtil behandlingen af din henvendelse er afsluttet hos os. For din egen sikkerheds skyld anbefaler vi, at du ikke anfører følsomme personoplysninger i felterne. Såfremt du alligevel måtte gøre det, vil sådanne oplysninger blive slettet straks efter modtagelsen hos os.