Blue Capital sælger butiksprojekter for 80 mio. kr.

20-6-2022

På kun 30 timer blev et projekt på 1700 kvm i vestsjællandske Kalundborg udsolgt, fremgår af en pressemeddelelse, som projektudbyderen Blue Capital står bag. Og 10 dage skulle det tage at sælge et lignende, lidt større projekt i Thisted i Nordvestjylland.

”Projektet i Thisted var vi lidt spændte på, fordi indskuddet fra hver investor er på 1,4 mio. kr. og dermed større end sædvanligt. Den store interesse viser, at erhvervsejendomme fortsat appellerer til mange langsigtede investorer, ikke mindst i en tid med stigende inflation og store kursfald på aktiebørserne,” udtaler Martin Kibsgaard Jensen, adm. direktør i Blue Capital.

I meddelelsen lyder det, at de to detailhandelsprojekter blev udbudt til en samlet pris på knap 80 mio. kr. – ca. 48 mio. kr. i Thisted og 31 mio. kr. i Kalundborg. Elgiganten bliver lejer i begge byggerier, hvor T. Hansen også bliver lejer i Thisted-ejendommen.

Projektudbyderen pointerer, at omfanget af ledige butikslokaler er på det laveste niveau i 12 år, og det er selvom, at coronapandemien resulterede i øget nethandel. Projektudbyderen henviser til tal fra Ejendomstorvet.dk, som er ejendomsmæglernes fælles portal for erhvervslokaler.

”De typiske investorer er velhavende private, der foretrækker at gå ind i færdige projekter med solide lejere på lange kontrakter og med god beliggenhed. Generelt oplever vi stor interesse fra lokalområdet, når vi udbyder projekter – folk vil gerne kunne følge med i den ejendom, de bliver medejer af. Særligt projektet i Thisted har nydt stor lokal interesse, og ejendommen finansieres af Sparekassen Thy med hovedsæde i byen,” fortæller Martin Kibsgaard Jensen i meddelelsen.

I Thisted vil ejendommen brede sig på 2800 kvm, og på begge lokationer forventes det, at butikkerne slår dørene op til efteråret. For Elgigantens vedkommende er der tale om nye butikker, mens T. Hansen flytter fra andre lokaler i Thisted.

De to ejendomme bliver ifølge meddelelsen opført af entreprenøren Daugaard Pedersen.

Blue Capital så dagens lys i 2010 og har ifølge dem selv siden da udbudt ejendomme for små 3 mia. kr. Alle projekter er udbudt som kommanditselskaber, hvor op til 10 investorer går sammen.

Artiklen i fuld længde kan tilgås her

Hvad kan vi hjælpe med?
Bliv ringet op
Bestil materiale
×
Vil du høre mere om netop dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering, så lad os ringe dig op.