Grenaa: Private investorer kan få ejerandel i erhvervsejendom med prisbelønnet lavprisbutik og en stribe øvrige lejere centralt i Grenaa. Projektet bliver udbudt af Blue Capital. Ejendommen til 50,5 millioner kroner omfatter lidt over 6.000 kvadratmeter og ligger på Søndergade og Kannikegade.

– Største lejer er Netto, som flyttede ind i nyindrettede lokaler i 2020, og som i år blev den kåret som den bedste Netto-butik i landet. Lejeaftalen med Netto er uopsigelig for lejer i 12 år endnu og sikrer 75 procent af lejeindtægterne. Blandt de øvrige lejere er for eksempel Danbolig, en tandlæge, en fodterapeut og den lokale ugeavis, så investorerne opnår en god spredning af risiko, siger Martin Kibsgaard Jensen, administrerende direktør i Blue Capital.

Siden 2010 har Blue Capital udbudt ejendomsprojekter typisk med et eller flere butikslejemål med økonomisk solide lejere, der har indgået uopsigelige lejekontrakter på 10-15 år og med lejeregulering i takt med inflationen. Alle projekter er udbudt som kommanditselskaber, hvor op til 10 investorer går sammen.

 

Ovenstående er et udklip af artiklen fra Erhverv+ – læs artiklen her