Dansk fastfoodkæde leverer rekordresultat

4-2-2020
Fastfoodkæden Sunset Boulevard har haft et rekordår med et resultat på 10,2 mio. kr. før skat, hvilket er mere end en tidobling i forhold til året før. Det viser nøgletal fra virksomheden, som Finans har fået indblik i.
 

Flere danskere slog sidste år et smut forbi landets største danskejede fastfoodkæde Sunset Boulevard. Det er meldingen fra kædens ejer, Danske Koncept Restauranter A/S, som beretter om mere end en tidobling af sit resultat før skat.

Nøgletal, som Finans har fået indblik i, viser, at kæden kom ud af 2019 med et resultat på 10,2 mio. kr. før skat. I 2018 var resultatet på 772.427 kr. før skat. Omsætningen er i samme periode steget med ti procent.

Resultatet kommer på baggrund af et år, hvor Sunset Boulevard har haft stor fokus på bæredygtighed og har åbnet nye restauranter. En situation, som står i skarp kontrast til få år tilbage, hvor virksomheden havde et dundrende millionunderskud og måtte skære i aktiviteterne.

»Vi er enormt stolte over resultatet, som er vores bedste nogensinde. Det viser, at vores gæster har taget de ting til sig, som vi har arbejdet med. Samtidig viser både resultatet og vores stigning i omsætning, at flere og flere danskerne vælger os til, hvilket vi tager som et tegn på, at vi er på rette vej,« siger Jens Broch, direktør hos fastfoodkæden, i en pressemeddelelse.

Jens Broch er især stolt over, at kæden har formået at skabe vækst samtidig med, at den har haft fokus på at mindske sit klimaaftryk - blandt andet ved at udfase plastikemballage som låg og sugerør i restauranterne. Ambitionen for 2020 er at fortsætte i samme spor.

»Vi kigger løbende på, hvordan vi kan sætte et mere bæredygtigt aftryk, og det vil vi fortsætte med at arbejde for i det nye år. I 2020 vil vi gerne arbejde med gæsteoplevelsen og blive endnu bedre til at levere fantastisk service til vores gæster,« siger Jens Broch.

Den første Sunset Boulevard åbnede i 1996, og i dag er selskabet landets største danskejede fastfoodkæde med 45 restauranter fordelt over hele Danmark samt en enkelt på Færøerne.

Danske Koncept Restauranter ejes af Jeppe Droob, som er en del af en vestjysk familie, der gennem godt købmandskab og handel med værdipapirer har opbygget en formue på over en mia. kr.

Nyeste projekt
fuldtegnet!

K/S Kastrup, Amager Landevej

Budgetteret forrentning
+ 10,90%
Indskud v/10% ejerskab
DKK 904.000,-
Bestil prospekt
Læs mere
Bliv ringet op
Bestil materiale
×
Vil du høre mere om netop dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering, så lad os ringe dig op.