Elgiganten og T. Hansen under samme tag

17-6-2022

THISTED: Butikskæden T. Hansen - bedre kendt som thansen.dk - flytter ind i den nybyggede ejendom, skal opføres ved siden af Harald Nyborg på Østerbakken i Thisted.

Og det gik overraskende hurtigt, da projektudvikleren Blue Capital lancerede det knap 48 mio. kr. dyre nybyggeri på 2800 kvadratmeter.

Elgiganten er ny i Thisted, mens thansen flytter fra sin nuværende adresse ved Hvass-krydset. Begge butikker ventes at slå dørene op i løbet af efteråret, oplyser Blue Capital i en pressemeddelelse.

Projektet blev udsolgt på knap 10 arbejdsdage, selv om indskuddet fra hver investor på 1,4 mio. kr. er større end sædvanligt. Da Blue Capital for to år siden udbød naboejendommen, hvor Harald Nyborg flyttede ind, var indskuddet således kun det halvt.

- Den store interesse viser, at erhvervsejendomme fortsat appellerer til mange langsigtede investorer, ikke mindst i en tid med stigende inflation og store kursfald på aktiebørserne, siger Martin Kibsgaard Jensen, administrerende direktør i Blue Capital med kontor i Aarhus.

Han betegner Thisted som "særdeles interessant", når det gælder investering i ejendomme til detailhandel.

- Byen har et stort opland, og for eksempel har Biltema trukket mange kunder til, siden kæden i foråret kom til Thisted med sit åbnede sit hidtil største danske varehus, siger Martin Kibsgaard.

Blue Capital har siden 2010 udbudt 83 ejendomsprojekter for næsten tre mia. kr., typisk med et eller flere butikslejemål på lange, uopsigelige lejekontrakter. Alle projekter er udbudt som såkaldte kommanditselskaber, hvor op til 10 investorer går sammen.

- De typiske investorer er velhavende private, der foretrækker at gå ind i færdige projekter med solide lejere på lange kontrakter og med god beliggenhed. Generelt oplever vi stor interesse fra lokalområdet, når vi udbyder projekter. Folk vil gerne kunne følge med i den ejendom, de bliver medejer af, og det gælder særligt i Thisted, fortæller Martin Kibsgaard ifølge pressemeddelelsen.

Projektet finansieres af Sparekassen Thy og ejendommen bliver opført af Kolding-entreprenøren Daugaard Pedersen, der har speciale i detaillokaler og storbutikker.

Artiklen i fuld længde kan tilgås her

Hvad kan vi hjælpe med?
Bliv ringet op
Bestil materiale
×
Vil du høre mere om netop dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering, så lad os ringe dig op.