Lang kø til åbning af ny Jem & Fix i Sønderborg

3-6-2019
Den første kunde stod klar ved indgangen kl. 6 og en halv time efter åbningen var det ikke til at opdrive en ledig indkøbsvogn.
 

Torsdag den 16. maj udbud Blue Capital K/S Ingolf Nielsens Vej, Sønderborg. Projektet indeholder et nyopført Jem & Fix byggemarked i Sønderborg.

Tre dage senere - søndag den 19. maj - slog Jem & Fix dørene op til deres nye og større byggemarked. Den første kunde stod klar ved indgangen kl. 6 og en halv time efter åbningen var det ikke til at opdrive en ledig indkøbsvogn.

JydskeVestkysten bragte på åbningensdagen en artiklen om den nye Jem & Fix. Læs hele artiklen her.

Ejendommen er etableret efter Jem & Fix' nye butikskoncept, der særligt størrelsesmæssigt skiller sig ud fra det hidtidige koncept. Bygningsarealet for Ejendommen i Sønderborg er 1.242 kvm butik.Til Ejendommen hører ligeledes hele 2.299 kvm varegård - hvoraf 439 m2 er overdækket. Disse arealer modsvarer, sammenlignet med det hidtidige butikskoncept, en ca. tre gange større varegård. Varegården er endvidere opført med ekstra skydedørsparti til butikken samt drive-in facilitet, der giver kunderne mulighed for at køre direkte ind i varegården og afhente deres køb.

Projektet var fuldtegnet kort tid efter udbud.

Nyeste projekt
90% fuldtegnet

K/S Aalborg, Lektorgaarden

Budgetteret forrentning
+ 11,71%
Indskud v/10% ejerskab
DKK 1.580.000,-
Bestil prospekt
Læs mere
Bliv ringet op
Bestil materiale
×
Vil du høre mere om netop dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering, så lad os ringe dig op.