Supermarkedskoncernen har øje på 15 ny lokationer. Den første skal stå klar i Esbjerg senest foråret 2023

 

Det er ti år siden, at den familieejede kæde sidst åbnede nyt. De seneste år har Løvbjerg dog oplevet så stor fremgang og vækst, at det igen er blevet tid til at udvide forretningen.

Det fortæller Jesper Due, der er adm. direktør for den familieejede kæde.

“Vi har haft gode år med vækst på bundlinjen, og vi føler os nu rustede til at genoptage ekspansionen. Beslutningen har været undervejs et år, og vi har kigget på flere forskellige lokationer i Esbjerg og er endelig nået frem til det rigtige,” siger han.

Samtidigt mens stort set alle dagligvarekæder i øjeblikket melder om vækstprocenter på 5-10 pct., har Løvbjerg gået lidt mere stille med dørene. Men det betyder ikke, at vækstkurven i kædens 15 butikker er flad. Tværtimod.

“Vi oplever i år en markant tocifret vækst, der ligger tættere på 20 end på 10 pct.,” siger Jesper Due.

Flere butikker i de store byer

Foruden den nye lokation i Esbjerg, hvor der skal ansættes op til 75 nye medarbejdere, er kæden på udkig efter at udvide tilstedeværelsen endnu mere ifølge direktøren.

“Vi arbejder med flere butikker i både byer, som vi allerede er placeret i som Odense og Aarhus, men også byer, hvor der endnu ikke findes en Løvbjerg. Der er dog endnu ikke skrevet under på noget, men vi har en konkret liste på 15 byer, hvor vi ser gode muligheder,” siger Jesper Due.

Koncernen har i 2020 hyret 200 nye ansatte og er dermed nået op på medarbejdernummer 1000.