+ 14,56%*
Budgetteret forrentning
DKK 672.000,-
Indskud v/10% ejerskab

Investeringsprojekt

K/S Ahlefeldtsgade

Velbeliggende ejendom udlejet til 365discount A/S med 15 års indledende bindingsperiode samt tilhørende garanti fra Coop Danmark A/S. 
 

Særlige kendetegn ved projektet:​

  • Ejendommen erhverves til et attraktivt startafkast på 6,75%. 
  • Coop Danmark A/S - med en egenkapital ultimo 2022 på DKK 2,94 mia. - stiller sikkerhed for opfyldelse af lejekontrakten.
  • Coop-koncernen har - qua ca. 20 års forretningsdriven i ejendommen - et indgående kendskab til såvel ejendommens beliggenhed som kundegrundlaget i byen. 
  • Ejendommen belånes udelukkende via realkreditfinansiering, og den løbende overskudslikviditet danner baggrund for årlige udlodninger til ejerkredsen allerede fra år 2026.
  • Den interne rente (IRR) for en privatinvestor med kontantindskud er på 7,34% og for en selskabsinvestor med kontantindskud på 7,36%.
  • Projektet udbydes med tilhørende advokaterklæring fra Gangsted Advokatfirma og revisorerklæring fra Deloitte.

Beliggenhed:

Ejendommen er beliggende helt centralt i Rudkøbing bymidte, der danner handelscentrum for Langeland Kommune. Ejendommens nærområde udgøres af et koncentreret handels- og oplandscentrum for øen, som sammen med Ejendommen består af en række stærke detailaktører samt specialbutikker, herunder SuperBrugsen, netto, Rema1000, Sport24, Matas, Imerco m.fl. Ejendommens beliggenhed er således i høj grad præget af en allerede etableret handelsaktivitet, der for såvel lokale borgere som for øens mange turister udgør det primære handelssted.

Foruden nærheden til de øvrige detailaktører, på bl.a. byens gågade, kendetegnes Ejendommens nærområde i høj grad af nærheden til beboelsesområderne i Rudkøbing, bestående af såvel villakvarterer, rækkehuse og etageejendomme.

Ifølge en detailhandelsanalyse, udarbejdet af COWI i 2020, har Ejendommen - sammen med de øvrige dagligvarebutikker i byen - en optimal placering og danner på baggrund heraf ankerbutikker for de øvrige forretninger i byen.

Hvad kan vi hjælpe med?

Johnni Rasmussen

Johnni Rasmussen

Senior Investeringsrådgiver
Bestil materiale
Beliggenhed
Specifikationer
fuldtegnet!
+ 14,56%*
Budgetteret forrentning
Indskud v/10% ejerskab
DKK 672.000,-
Ejendommens købesum
DKK 14.396.720,-
Ejendommens startafkast
6,75%
Hæftelse v/10% ejerskab
DKK 216.000,-
Budgetteret akkumuleret udlodning i 2029 v/10% ejerskab
DKK 91.932,-
Særlige bemærkninger
*inkl. værdistigning på Ejendommen
Erhvervsstyrelsen
Find flere oplysninger om virksomheden i det officielle CVR-register.
Bliv ringet op
Bestil materiale
×
Vil du høre mere om netop dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering, så lad os ringe dig op.