+ 14,30%*
Budgetteret forrentning
DKK 1.434.000,-
Indskud v/10% ejerskab

Investeringsprojekt

K/S Horsens, Vejlevej-Erhvervsbyvej

Nyopført og særdeles velbeliggende ejendom udlejet til jem & fix A/S med indledende bindingsperiode for lejer frem til 1. april 2034.  
 

Særlige kendetegn ved projektet:​

  • Stærk lejer - i form af jem & fix A/S - med en egenkapital pr. 31.12.2022 på knap DKK 1,3 mia.
  • Lejer har - qua mange års forretningsdriven i Horsens - et indgående kendskab til såvel ejendommens beliggenhed som kundegrundlaget i byen. 
  • Løbende årlige udlodninger allerede fra 2025.
  • Den interne rente (IRR) for en privatinvestor med kontantindskud er på 6,87% og for en selskabsinvestor med kontantindskud på 6,89%.
  • Ejendommen er ud fra et bæredygtigt perspektiv (ESG) godkendt til at blive finansieret med grønne obligationer. Den grønne finansiering bidrager til at gøre investeringen til en bæredygtig investering, og således særlig attraktiv for investorer, der søger grønne investeringer.
  • Projektet udbydes med tilhørende advokaterklæring fra Clemens Advokatfirma og revisorerklæring fra EY.

Beliggenhed:

Ejendommen er beliggende i den sydlige del af Horsens med direkte eksponering mod den særdeles trafikerede ind- og udfaldsvej, Vejlevej, som forbinder Horsens og Vejle.

Med opførelsen af det nye jem & fix byggemarked på Ejendommen har byggemarkedskæden slået dørene op til deres andet byggemarked i Horsens. jem & fix har i en længere årrække drevet byggemarked centralt i byen på Høegh Guldbergs Gade, og Lejer har således et indgående kendskab Horsens som by, den nye beliggenhed samt kundegrundlaget i byen. Lejers tro på Ejendommens beliggenhed understreges i høj grad via indgåelsen af den for Lejer 10½-årige bindingsperiode. Den adm. direktør i jem & fix A/S, Claus Petersen, har i forbindelse med offentliggørelsen af det nye byggemarked i Horsens udtalt følgende (Horsens Folkeblad 05.04.23): 

"Den jem & fix, der ligger i Horsens nu, er af ældre dato. Den er svær at vækste på, så vi håber, at den nye forretning kommer til at tage lidt af trykket på den gamle. Der kommer til at være et drive-in setup udenfor, hvor folk kan køre ind og læsse varerne direkte i bilen. Så den er bygget efter alle de nye normer. Horsens er jo vokset meget, og der er blevet bygget meget i den bydel. Derfor føler vi, at der er plads til to butikker, og vi bliver også nødt til at fastholde vores position."

Hvad kan vi hjælpe med?

Johnni Rasmussen

Johnni Rasmussen

Senior Investeringsrådgiver
Bestil materiale
Beliggenhed
Specifikationer
fuldtegnet!
+ 14,30%*
Budgetteret forrentning
Indskud v/10% ejerskab
DKK 1.434.000,-
Ejendommens købesum
DKK 27.216.000,-
Ejendommens startafkast
6,25%
Hæftelse v/10% ejerskab
DKK 408.200,-
Budgetteret akkumuleret udlodning i 2028 v/10% ejerskab
DKK 154.420,-
Særlige bemærkninger
*inkl. værdistigning på Ejendommen
Erhvervsstyrelsen
Find flere oplysninger om virksomheden i det officielle CVR-register.
Bliv ringet op
Bestil materiale
×
Vil du høre mere om netop dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering, så lad os ringe dig op.