---
Aktuel forrentning
+ 11,00%
Budgetteret forrentning
DKK 944.000,-
Indskud v/10% ejerskab

Investeringsprojekt

K/S Jysk Detail, Netto Farsø

K/S Jysk Detail, Netto Farsø erhverver en meget velbeliggende ejendom - med stor synlighed fra rundkørsel og vigtig færdselsåre ved ind- og udfaldsvej i den nordlige del af Farsø - med lejemål udlejet til Salling Group Ejendomme A/S. 
 

Særlige kendetegn ved projektet:

  • Særdeles stærke lejere i form af Salling Group Ejendomme A/S - med en egenkapital på + DKK 2,38 mia. - og Salling Group A/S - med en egenkapital på DKK 6,19 mia. 
  • Uopsigelig lejekontrakt frem til 1. oktober 2036.
  • Lejeniveau på DKK 1.250,- pr. kvm

Beliggenhed:

Ejendommen etableres ved rundkørslen mellem Holmevej, Nørregade og Højgårdsvej med en stor facadeværdi ud mod Holmevej. Handelslivet i Farsø er – for en by af Farsøs størrelse – rigt og bredt. Byens handelsliv er primært centreret omkring Farsø Rådhuscenter, der bl.a. huser både Rema 1000, SuperBrugsen, fakta, Sportigan, matas og Din Tøjmand. Ydermere findes der ligeledes en XL-byg i byen.

Ved rundkørslen er der ligeledes også at finde en Aldi-butik samt OK-tankstation. Holmevej, der agerer ind- og udfaldsvej nordøst i Farsø, forbinder mod øst byen med Aars. Nørregade fungerer som den primære hovedgade gennem Farsø og er en del primærrute 187, der mod nordøst fører til Aalborg og mod sydvest til Hvalpsund. Højgårdsvej agerer – ligesom Holmevej – ind- og udfaldsvej i den nordlige del af Farsø og forbinder således byen med oplandet mod vest.

Hvad kan vi hjælpe med?

Jesper Rask

Jesper Rask

Investerings- og kunderådgiver
Bestil materiale
Beliggenhed
Specifikationer
Udbydes snarligt!
---
Aktuel forrentning
+ 11,00%
Budgetteret forrentning
Indskud v/10% ejerskab
DKK 944.000,-
Særlige bemærkninger
Udbydes snarligt!
Bliv ringet op
Bliv ringet op
Bestil materiale
×
Vil du høre mere om netop dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering, så lad os ringe dig op.