+ 14,50%*
Budgetteret forrentning
DKK 1.500.000,-
Indskud v/10% ejerskab

Investeringsprojekt

K/S Vejle, Horsensvej-Stiftsvej

Nyopført og særdeles velbeliggende ejendom udlejet til jem & fix A/S med indledende bindingsperiode for lejer frem til 1. marts 2034. Ejendommens arkitektoniske udtryk gør den til et visuelt flagskib for lejer. 
 

Særlige kendetegn ved projektet:​

  • Stærk lejer - i form af jem & fix A/S - med en egenkapital pr. 31.12.2022 på knap DKK 1,3 mia.
  • Lejer har - qua mange års forretningsdriven i Vejle - et indgående kendskab til såvel ejendommens beliggenhed som kundegrundlaget i byen. 
  • Foruden at være til et hidtil uset arkitektonisk niveau for jem & fix, vil Ejendommens arkitektoniske egenskaber potentielt også kunne øge mulighederne for alternativ anvendelse.
  • Sælger af Ejendommen vil deltage med 10% ejerskab i projektet.
  • Løbende årlige udlodninger allerede fra 2025.
  • Den interne rente (IRR) for en privatinvestor med kontantindskud er på 6,99% og for en selskabsinvestor med kontantindskud på 7,01%.
  • Ejendommen er ud fra et bæredygtigt perspektiv (ESG) godkendt til at blive finansieret med grønne obligationer. Den grønne finansiering bidrager til at gøre investeringen til en bæredygtig investering, og således særlig attraktiv for investorer, der søger grønne investeringer.
  • Projektet udbydes med tilhørende advokaterklæring fra Clemens Advokatfirma og revisorerklæring fra Deloitte.

Beliggenhed:

Ejendommen er beliggende på Stiftsvej 55B, 7120 Vejle Ø, i et attraktivt detail- og centerområde med direkte eksponering mod den særdeles trafikerede ind- og udfaldsvej, Horsensvej, som forbinder Horsens og Vejle samt området med den Østjyske Motorvej E45.

Med opførelsen af det nye jem & fix byggemarked på Ejendommen er jem & fix flyttet omtrent 1,4 km i nordøst gående retning ad Horsensvej fra deres forhenværende beliggenhed i Vejle på Dandyvej. Lejer har efter mange års forretningsdriven i Vejle et yderst veletableret kendskab til den nye beliggenhed samt kundegrundlaget i byen, hvilket i høj grad understreges via indgåelsen af den for Lejer 10½-årige bindingsperiode. Den adm. direktør i jem & fix, Claus Petersen, har i forbindelse med offentliggørelsen af det nye byggemarked i Vejle udtalt følgende (VAFO, 30.11.22 og 25.04.23)

"Det er rigtigt, at butikken (på Dandyvej) ligger rasende godt i forhold til både trafik og synlighed. Men vi tør godt flytte derfra, nu hvor butikken er rimelig godt kendt i Vejle. Vi er sikre på, at det nok skal blive godt på den nye placering. På den nuværende placering vil det være svært at fortsætte væksten. Dels på grund af størrelsen, men også på grund af antallet af parkeringspladser. Nu får vi en større butik, et større udeareal, flere parkeringspladser og en drive-in, hvilket gør det lettere for kunderne. Vi har flere steder rundt i landet, hvor vi har flyttet butikken, fordi vi enten ikke kunne være der, eller fordi vi gerne vil have en drive-in. Det er tilfældet med butikken i Vejle, som faktisk omsætter for mere, end hvad der er optimalt i forhold til de nuværende rammer."

Hvad kan vi hjælpe med?

Johnni Rasmussen

Johnni Rasmussen

Senior Investeringsrådgiver
Bestil materiale
Beliggenhed
Specifikationer
fuldtegnet!
+ 14,50%*
Budgetteret forrentning
Indskud v/10% ejerskab
DKK 1.500.000,-
Ejendommens købesum
DKK 28.816.000,-
Ejendommens startafkast
6,25%
Hæftelse v/10% ejerskab
DKK 388.000,-
Budgetteret akkumuleret udlodning i 2028 v/10% ejerskab
DKK 170.157,-
Særlige bemærkninger
*inkl. værdistigning på Ejendommen
Erhvervsstyrelsen
Find flere oplysninger om virksomheden i det officielle CVR-register.
Bliv ringet op
Bestil materiale
×
Vil du høre mere om netop dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering, så lad os ringe dig op.