Vi har foretaget transaktioner af danske ejendomme for 3,22 mia.

Vores projekter leverer gennemsnitligt 20,39% i årlig forrentning

Vores konservative budgettering resulterer i faktiske positive afvigelser

Performance-indsigt

I det følgende præsenteres en række performance-parametre, nøgletal og citater omhandlende Blue Capitals tidligere udbudte K/S projekter. 
 

Budgetteret vs. aktuel forrentning 

Nedenstående illustrerer, at alle - på nær fem - af vores udbudte projekter leverer en højere aktuel forrentning af den indskudte egenkapital end budgetteret. 

For de af vores udbudte projekter, der i 2023 aflagde regnskab for anden gang eller mere, er det gældende, at den gennemsnitlige årlige forrentning af indskudt egenkapital aktuelt gennemsnitligt er 20,39% - og helt op til over 31%. 

Læs mere om beregningen af forrentningen.

Jeg er super tilfreds med min investering hos Blue Capital af to årsager; 1. Projektet ligger pænt over budget. 2. De leverer en mega god service. Man fornemmer, at de kerner sig om projektet og lever af glade kunder/investorer.

 

4 ud af 10 geninvesterer ved Blue Capital

Blue Capital har i dag mere end 500 investorer, hvoraf 40% har investeret i to eller flere af vores udbudte projekter. Hertil er der flere end 95 investorer, der deltager i minimum tre af vores udbudte projekter. 

Vi tolker dette som et signal for yderst tilfredse investorer.  

Hos Blue Capital arbejder vi efter missionen om, at du som investor skal opnå en bedre investering ved at investere gennem Blue Capital frem for en investering på egen hånd. Derfor har tillid og gennemsigtighed en altafgørende rolle blandt vores værdier. 

Jeg kan klart anbefale Blue Capital, da deres budgetter holder vand og de har godt styr på deres administration. Jeg har investeret gennem dem flere gange og det er gået langt bedre end forventet.
Hvad kan vi hjælpe med?
Bliv ringet op
Bliv ringet op
Bestil materiale
×
Vil du høre mere om netop dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering, så lad os ringe dig op.