Budgetteret vs. aktuel forrentning

Nedenstående illustrerer, at alle – på nær fem – af vores udbudte projekter leverer en højere aktuel forrentning af den indskudte egenkapital end budgetteret.

For de af vores udbudte projekter, der i 2024 aflagde regnskab for anden gang eller mere, er det gældende, at den gennemsnitlige årlige forrentning af indskudt egenkapital aktuelt gennemsnitligt er 18,85% – og helt op til over 30%.

Læs mere om beregningen af forrentningen.

Jeg er super tilfreds med min investering hos Blue Capital af to årsager; 1. Projektet ligger pænt over budget. 2. De leverer en mega god service. Man fornemmer, at de kerner sig om projektet og lever af glade kunder/investorer.
– Investor ved Blue Capital

4 ud af 10 geninvesterer ved Blue Capital

Blue Capital har i dag mere end 540 investorer, hvoraf 40% har investeret i to eller flere af vores udbudte projekter. Hertil er der flere end 95 investorer, der deltager i minimum tre af vores udbudte projekter.

Vi tolker dette som et signal for yderst tilfredse investorer.

Hos Blue Capital arbejder vi efter missionen om, at du som investor skal opnå en bedre investering ved at investere gennem Blue Capital frem for en investering på egen hånd. Derfor har tillid og gennemsigtighed en altafgørende rolle blandt vores værdier.

Jeg kan klart anbefale Blue Capital, da deres budgetter holder vand og de har godt styr på deres administration. Jeg har investeret gennem dem flere gange og det er gået langt bedre end forventet.
– Investor ved Blue Capital