Butikken er blandt kædens 10 procent bedst sælgende i Danmark: Nu er bygningen solgt i bidder til forskellige investorer

Efter 41 års eje har Coop valgt at sælge bygningen, der huser Coop365 i Bredballe Center.

Læs artikel

3. marts 2023

Ejendomsinvesterings-rådgiveren: Robuste detailejendomme trodser økonomisk uvejr

Det seneste år har været været turbolent for mange investorer, men ejendomme med detaillokaler har vist, at de udgør robuste investeringer, blandt andet fordi lejeindtægterne følger inflationen. Desuden er der i dag flere potentielle købere af den type ejendomme.

Læs artikel

5. oktober 2022

“Tag de negative renter med ophøjet ro”

Hvilke anbefalinger vil du give de private investorer? Jeg mener grundlæggende investorerene skal tage de negative renter på deres indlånskonto med ophøjet ro.

Læs artikel

1. juni 2021

Blue Capital har solgt butiksprojekt i Ringe

Blue Capital har nu fået investorer til det seneste K/S-projekt, der ligger i Ringe på Fyn. Det drejer sig om en ejendom, der skal udlejes til Fakta.

Læs artikel

25. maj 2021

Blue Capital køber tre butiksejendomme for 123 mio. kr.

De tre ejendomme på i alt 7100 kvm blev fuldtegnet i løbet af 1-2 dage, fortæller Blue Capital-topchef til EjendomsWatch. Topchefen fortæller, at man har en ny ejendomsfond på 350 mio. kr. i støbeskeen.

Læs artikel

15. januar 2021

Blue Capital melder om “rekordgodt år” trods fejlslagen detailsatsning

Aarhusianske Blue Capital er i 2020 gået frem på både top- og bundlinje, selvom lejere har bedt om rabat på huslejen og en storstilet ejendomsfond blev lagt i graven. Over for EjendomsWatch bebuder topchefen ny fond på mindst 100 mio. kr. i 2021.

Læs artikel

29. december 2020

Blue Capital-chef: “Vi har set os for meget over skuldrene i 2020”

Hvilke forventninger går profilerne i ejendomsbranchenind i det nye år med, og hvad har været sværest i det helt ekstraordinære ogcoranatyngede 2020? EjendomsWatchs decemberserie giver i dag ordet tilMartin Kibsgaard Jensen, adm. direktør i den aarhusianskeejendomsudbyder Blue Capital.

Læs artikel

22. december 2020

Husk din mavefornemmelse når du investerer

Dagbladet Børsen har d.d. bragt en artikel om private investorers indgange til ejendomsmarkedet. I artiklen bidrager Martin Kibsgaard Jensen, adm. direktør i Blue Capital, med en række synspunkter.

Læs artikel

16. december 2020

Stor efterspørgsel: Ny Jem & Fix-butik solgt før åbningsdagen

Blue Capital A/S, der sidste år kunne annoncere købet af Nettobutikken i Teglværkskvarteret ved Gammelby Ringvej i Esbjerg, har netop annonceret udbuddet af Jem & Fix’s nye butik i Sædding i Esbjerg.

Læs artikel

13. maj 2020

Nye K/S-projekter med markant mindre risiko

Dagbladet Børsen bragte onsdag d. 19. februar 2020 en artikel omhandlende nye K/S-projekter med markant mindre risiko. Artiklen fokuserer i stor grad på Blue Capitals K/S-projekter og i artiklen bidrager adm. direktør, Martin Kibsgaard Jensen, med sin vurdering heraf.

Læs artikel

19. februar 2020

Blue Capital får utraditionel Gazelle-kåring

I sidste uge var der hos Blue Capital i Aarhus en særlig god grund til at kippe med flaget. Dagbladet Børsen meddelte nemlig selskabets direktør, Martin Kibsgaard Jensen, at ikke alene var selskabet kåret som Gazelle virksomhed i 2019, men også i 2018 og 2017 havde selskabet opfyldt gazellekriterierne. Hele 3 gazelle statuetter er således ankommet selskabets adresse.

Læs artikel

20. november 2019

Rema-butikken i Skibet er ikke engang åbnet endnu – men den er allerede solgt

“På torsdag 7. november slår Rema 1000 dørene op for discountkædens nyeste butik i Skibet. Men allerede inden den første vare er slået ind i butikkens kasseapparat, er den første handel på den nybyggede matrikel gennemført. Selskabet Blue Capital A/S, der udbyder kommanditselskaber til ejendomsinvestorer, har indgået en betinget købsaftale for ejendommen på Vardevej med bygherren Rema 1000 Danmark”, skriver Vejle Amts Folkeblad, der lørdag. d. 2. november bragte en artikel om Blue Capitals udbud af K/S Jysk Detail, Vejle-Skibet.

Læs artikel

2. november 2019

Ny Netto-butik i Esbjerg solgt på under et døgn

Det tog mindre end en dag at sælge den 1200 kvadratmeter store Nettobutik i Teglværkskvarteret ved Gammelby Ringvej i Esbjerg. En enkelt lokal investor nåede at komme på vognen i sidste øjeblik og få en andel i projektet.

JydskeVestkysten bringer den 14. oktober 2019 en artikel om Blue Capitals udbud af K/S Esbjerg, Teglværkskvarteret.

Læs artikel

14. oktober 2019

Blue Capital sælger Esbjerg-projekt til 30 mio. kr. på én dag

“Den aarhusianske projektudbyder Blue Capital har på én dag solgt et projekt i Esbjerg. Ejendomsprojektet er solgt til et konsortium på otte investorer, hvoraf en enkelt er fra lokalområdet,” skriver Ejendomswatch i en artikel den 10. oktober 2019.

Projektet der refereres til er K/S Esbjerg, Teglværkskvarteret.

Læs artikel

10. oktober 2019

Blue Capital udbyder retail-projekt til knap 50 millioner

Ejendomswatch bragte d. 26. august 2019 en artikel om Blue Capitals udbud af K/S Roskilde Retail Park III.
Blue Capital har tidligere udbud tre ejendomme i Roskilde Retail Park, hvilke ligeledes omtales i artiklen.

Læs artikel

26. august 2019

Blue Capital udbyder nyopført Netto-butik i efteråret 2019

Rå-huset til den kommende Netto-butik på Falck-grunden er ved at være så langt, at Arbejdernes Boligforening kan bygge et par etager med ungdomsboliger ovenpå. Efter sommerferien udbydes butikken til salg via Blue Capital.

Læs artikel

8. juli 2019

Kammeradvokat er ny bestyrelsesformand i Blue Capital

Blue Capital får et nyt skud juridisk tæft med tilknytningen af kammeradvokat Henrik Puggaard.

Efter 6 år som bestyrelsesformand for Blue Capital er advokat Kaj Andreasen fratrådt Blue Capitals bestyrelse. Blue Capital omsatte ved Kaj Andreasens indtræden som bestyrelsesformand årligt ejendomme for cirka 50 millioner kr. og afagde i første regnskabsår under hans formandskab et regnskab med et resultat efter skat på cirka 150.000 kr. Blue Capital har sidenhen totalt omsat ejendomme for mere end 1,5 milliarder kr. og har netop aflagt årsregnskab for 2018 med et resultat efter skat på 9,1 millioner kr.

Læs artikel

7. maj 2019

Projektudbyder præsenterer sit bedste resultat nogensinde og får flere nye kunder med ombord

Ejendomswatch har som en del af sin artikelserie omhandlende den danske ejendomsbranche interviewet Blue Capitals adm. direktør, Martin Kibsgaard Jensen.

“Det, som man ikke kan se ud af tallene i regnskabet, er, at i hele 2018 har vi haft varer på hylden i under 30 dage. Efterspørgslen har simpelthen været så massiv,” siger Martin Kibsgaard Jensen.

Læs artikel

6. maj 2019

Projektudbydere sig ja tak til regulering

Det er igen blevet et hit for private investorer at købe sig ind i ejendomsprojekter. Erhvervsministeren afviser, at Finanstilsynet skal være myndighed med ansvar for, at prospekterne er i orden og retvisende. Blue Capital er positive over for ideen og har i den forbindelse udtalt sig til herom.
»Det ville være dejligt med nogle ordentlige, fælles retningslinjer. Der er nogle udbydere, der er ved at lave noget på egen hånd, men man risikerer, at det kommer til at legitimere, at man bruger laveste fællesnævner, i stedet for at det højner standarden,« siger Martin Kibsgaard, adm. direktør hos Blue Capital.

Læs artikel

17. april 2019

Fætter BR flytter fra gågader til gamle Toys’r’us-butikker

Over halvdelen af Salling Groups nye Fætter BR-butikker genåbner i gamle Toys’r’us-butikker. Størrelsen skaber nye muligheder, siger BR-direktør.

Børsen bringer i den forbindelse en artikel, der påpeger interessen for boksbutikker. Her har Blue Capital udtalt sig til Børsen.

Læs artikel

4. marts 2019

Ni dage: Så hurtigt fandt man investorerne til byens gamle posthus

Viborg Folkeblad bragte fredag den 15. februar 2019 en artikel om Blue Capitals udbud af den gamle posthus-ejendom på gågaden i Viborg.

Ejendommen blev – sammen med naboejendommen – udbudt i K/S Viborg, Sct. Mathias Gade. Ejendommen er meget kendt i Viborg og omegn og er beliggende lige overfor Sct. Mathias Centret på Viborg gågade.

Læs artikel

15. februar 2019

Projektudbydere råber vagt i gevær: Det begynder at ligne det vilde vesten

Annoncer i dagblade, hvor der loves sikre og stabile afkast tæt på 10 pct., får flere aktører i branchen til at råbe op. Forsker kaldet det “fantastisk”, at man må udbyde ejendomsprojekter på den måde, når andre udbydere af finansielle produkter er underlagt skarpt opsyn. Der mangler retningslinjer, mener udbyder.

Læs artikel

13. november 2018

Blue Capital lancerer største ejendomsprojekt nogensinde

Tirsdag den 6. november 2018 kunne Blue Capital præsentere det største ejendomsprojekt til dato. Projektet er navngivet K/S Viborg, Sct. Mathias Gade og indeholder to ejendomme – beliggende på gågaden i Viborg – der samlet erhverves for DKK 99 mio. Den ene af ejendommene er tegnet af Hack Kampmann, der ligeledes er anerkendt for at have tegnet Aarhus Teater, Marselisborg Slot og Viborg Katedralskole.

De to ejendomme indeholder samlet ti ehvervslejemål og syv boliglejemål. For erhvervslejemålene er de mest prominente lejere Bestseller og Louis Nielsen A/S.

Der blev i forbindelse med udbuddet af K/S Viborg, Sct. Mathias Gade den 7. november bragt en artikel i Berlingske.

Læs artikel

6. november 2018

Det gamle posthus får nye ejere

Viborg Folkeblad bragte onsdag den 7. november en artikel om Blue Capitals udbud af den gamle posthus-ejendom på gågaden i Viborg. Ejendommen udbydes sammen naboejendommen i K/S Viborg, Sct. Mathias Gade og er tegnet af Hack Kampmann. Ejendommen er meget kendt i Viborg og omegn og er beliggende lige overfor Sct. Mathias Centret på Viborg gågade.

Læs artikel

7. november 2018

Derfor er investering i mursten bedre end investering i aktier og obligationer

Jyllands-Posten kigger i ny artikel nærmere på hvorfor ejendomsinvesteringer er bedre end investering i aktier og obligationer. Martin Kibsgaard Jensen, Adm. direktør i Blue Capital, udtaler sig i den anledning.

Læs artikel

28. juni 2018

Projektudbyder sætter gang i sit hidtil største projekt

Blue Capital er på vej med projekt i Nordsjælland til over 70 mio. kr. efter et år, hvor projektudbyderens 39 K/S-projekter har leveret gennemsnitlige afkast på over 20 pct.

Adm. direktør i Blue Capital, Martin Kibsgaard Jensen, udtaler til Ejendomswatch:

“Efter sommerferien 2017 har vi imidlertid oplevet en voldsom stigende interesse. Vores projekter er typisk udsolgt på mellem 24 timer og tre dage, og den stigende efterspørgsel efter sommerferien i 2017 er fortsat ind i 2018, hvor vi eksempelvis i marts 2018 åbnede for salget i et projekt, der var det største udbudte projekt til dato i Blue Capitals historie, hvor købesummen var ca. 45 mio. kr.”

Læs artikel

31. maj 2018

Blue Capital øger resultat med 244 procent over 3 år – investorer får over 20 procent

Estate Medier har bragt en artikel om Blue Capitals netop aflagte 2017-regnskab.

“Der er gang i salget af anparter i kommanditselskaber, og det smitter af på Blue Capitals bundlinie, der udbyder især boksbutikker og solosupermarkeder.”

Læs artikel

31. maj 2018

Udbyder af ejendomsselskaber i K/S-form oplever tårnhøj vækst

Blue Capital blev i 2017 holdt tilbage af en ændring i skattereglerne. Men i år bliver projekterne revet væk, og selskabet regner med at fordoble sin omsætning i forhold til sidste år.

Berlingske Business har bragt en artikel om Blue Capitals præstationer.

Læs artikel

30. maj 2018

Projektudbyder runder 160 mio. kr. i handler med Jem & Fix-ejendomme

Gennem 13 selskaber har den aarhusianske projektudbyder Blue Capital solgt ejendomme til Jem & Fix-kæden for 160 mio. kr. Selskabet køber aldrig projekter for egen regning, og den adm. direktør siger i et interview til EjendomsWatch, at netop den forretningsmodel forklarer en stor del af selskabets fremgang.

Læs artikel

16. februar 2018

Stop for lukrativ skattefinte får flere til at satse på ejendomme

Børsen kigger i ny artikel nærmere på hvordan ændringen af skattereglerne angående skattetransparente enheder, folketinget vedtog sidste år, har påvirket investeringer i de berørte aktiver. Martin Kibsgaard Jensen, Adm. direktør i Blue Capital udtaler sig i den anledning.

Det er på mange måder så dejligt, at vi er tilbage i det, det skal dreje sig om – at man måler investeringen på, hvad den giver i afkast, og ikke på, hvad den giver af skattefradrag.

Læs artikel

12. januar 2018

“Den største udfordring har været at følge med efterspørgslen”

Frem mod jul og nytår har EjendomsWatch bedt nogle af ejendomsbranchens interessante profiler forholde sig til det år, der snart er gået, og det nye år, som venter. I dag svarer Martin Kibsgaard Jensen, direktør i Blue Capital.

Læs artikel

20. december 2017

Det er en spændende tid, vi går i møde

Blue Capital er blevet interviewet af Ejendomswatch omkring det første halvår af 2017 og de fremadrettede forventninger for branchen.

Læs artikel

9. oktober 2017

Projektudbyder mere end fordobler bundlinjen

Der er fortsat flere og flere interesserede i Blue Capitals udviklingsprojekter i form af kommanditselskaber. Det viser nyt årsregnskab, hvor en stigning på 25 pct. i antallet af udbudte projekter leverer fremgang på både top- og bundlinje.

Læs artikel

1. juni 2017

Blue Capital er i dialog med politikkerne om ny lov

Berlingske Business Ejendomme har d. 18. januar bragt en artikel, hvor lovforslaget til ændring af skattereglerne omkring fradragsværdi i K/S projekter diskuteres, og har i den anledning talt med Martin Kibsgaard Jensen, adm. dirketør i Blue Capital, som giver sit indspark til alternative løsninger til det nuværende forslag.

Læs artikel

18. januar 2017

2016 suverænt år for K/S projekter

2016 står til at blive et rigtig godt år for K/S projekter i fast ejendom. Berlingske Tidende har i den anledning bragt en artikel, hvor Blue Capitals Adm. Direktør, Martin Kibsgaard Jensen, udtaler sig.

Læs artikel

16. september 2016

Invest in Danish commercial property

Det engelske magasin Scan Magazine, har i deres juli udgave 2016 haft fokus på investeringer i Skandinavien, hvor der tillige er skrevet en længere artikel om Blue Capital.

Læs artikel

8. august 2016

Flere landmænd investerer i K/S projekter

Landmænd viser i stigende grad interesse for at placere overskud i K/S projekter. Jyske Vestkysten har i den anledning bragt en artikel, hvor Adm. Direktør Martin Kibsgaard Jensen udtaler sig.

Læs artikel

5. december 2016

Dagligvarebutikker er en guldrandet forretning for investorer

Dansk Handelsblad bragte medio januar 2016 en artikel om investeringsmulighederne i danske retailbutikker.

Artiklen tager udgangspunkt i den stigende interesse for investeringsprojekter udbudt af Blue Capital, hvor investorerne kan opnå et godt afkast med en stor grad af sikkerhed. Endvidere kan den stigende interesse for at investere i velbeliggende butiksejendomme også mærkes ved ejendomsudvikleren Innovater A/S.

Læs artikel

28. januar 2016

K/S markedet er tilbage

Ejendomsmagasinet ESTATE har i uge 45 udgivet deres nov./december magasin i samarbejde med byggesocietetet.
Branchetemaet er i denne udgave ”Investering”, og et af fokusområderne i magasinet er kommanditselskaber, hvor der er interview med advokat Iben Winsløw og Blue Capital.

Artiklens overskrift er ‘K/S Markedet er tilbage’ og har særligt fokus på, hvilke problemstillinger de ”gamle” K/S projekter har rejst, og hvorledes de er blevet adresseret ved de udbud, der er i markedet i dag.

Læs artikel

5. november 2014

Stadig målbar puls i ejendoms-K/S’er

Børsen bragte torsdag d. 17. januar 2013 en artikel omkring Blue Capital.

Det er vi naturligvis stolte over og har efter aftale med Børsen uploaded artiklen på vores hjemmeside.

Læs artikel

17. januar 2013