Hos Blue Capital sikrer vi, at vores investorer stilles bedre ved en investering gennem os, frem for en investering på egen hånd. Derfor er tillid vitalt og har en central rolle blandt Blue Capital’s værdier. Der findes mange facetter inden for ejendomsinvestering, og disse skal mødes i øjenhøjde. Gennemsigthed er derfor altafgørende for, at man som investor kan føle sig tryg og skænke tillid, hvorfor vi – såfremt det ønskes – stræber efter at opbygge et tæt og uformelt forhold til vores investorer.

Følgende tre holdninger til Blue Capital’s arbejdsfelt finder vi i den sammenhæng specielt vigtige.

 

Holdning til indkøb

Prisen skal naturligvis være fordelagtig, og i kraft af vores indgående kendskab til markedet og rådgivning fra vores samarbejdspartnere, formidles vores investeringsobjekter altid til attraktive priser uden skjulte fortjenester.

Ved ejendomsinvestering er eksempelvis den aktuelle forsikringspakke, lejekontraktens udformning og naturligvis ejendommens beliggenhed – herunder mulighed for alternativ anvendelse – væsentlige parametre.

Blue Capital er investorernes sikkerhed for, at disse forholdsregler er taget i forbindelse med indkøb af investeringsobjektet.

– Dette tager tid, men vi ved, at det er tiden værd.

Læs mere om investering i ejendomme hos Blue Capital.

Hos Blue Capital ved vi, at én ting er at købe til den rigtige pris – en anden er at købe uden overraskelser.
– Blue Capital

 

Holdning til finansiering

Selv det bedste afkast på investeringsobjektet kan udhules eller mistes, såfremt købet ikke er gennemført med en attraktiv finansiering. Dette gælder for såvel belåningsgrad som rente- og opsigelsesvilkår.

Bemærk endvidere, at medmindre andet tydeligt og undtagelsesvist er anført, vil der – I ALLE UDBUDTE PROJEKTER – tages udgangspunkt i en finansiering, hvortil der er opnået skriftligt tilsagn fra finansieringskilderne.

Hos Blue Capital ved vi, at en attraktiv finansiering er vigtigere end et attraktivt køb.
– Blue Capital

 

Holdning til rådgivning

Som investor hos Blue Capital får du den højst kvalificerede rådgivning inden for såvel de tekniske specifikationer som indenfor skatte- og formueforhold. Dette gælder, hvad enten du investerer som privatperson eller gennem et selskab.

Efter dit køb vil du ligeledes få tildelt en fast kontaktperson, der fremadrettet står til din disposition med kyndig rådgivning og besvarelse af spørgsmål.

Hos Blue Capital ved vi, at velgjort arbejde og service betaler sig i længden.
– Blue Capital