K/S BURGER KING, HADERSLEV

K/S Burger King, Haderslev erhverver en velbeliggende ejendom centralt i Haderslev ved en af byens primære ind- og udfaldsveje.

Særlige kendetegn ved projektet:

  • Ejendommen er udlejet til King Food Danmark A/S med indledende bindingsperiode for Lejer frem til 15. januar 2038.
  • Moderselskabsgaranti fra BK Scandinivia AS med en egenkapital på NOK 685 mio., svarende til DKK 498 mio., pr 31.12.2021.
  • Usædvanlig god beliggenhed centralt i Haderslev.
  • Ved deltagelse i projektet opnår du en gennemsnitlig årlig forrentning af indskudt egenkapital svarende til 13,82% – dette hvor Ejendommens værdi alene stiger svarende til den budgetterede årlige lejestigning.
  • Inflationssikker investering – lejen reguleres 100% med stigningen i nettoprisindekset.
  • Rentefølsomhed er opvejet ved en lav belåningsgrad.
  • Løbende årlige udlodninger allerede fra år 2024.
  • Projektet udbydes med tilhørende advokaterklæring fra Clemens Advokatfirma og revisorerklæring fra Deloitte.
BESTIL NYESTE PROSPEKT

Beliggenhed:

Ejendommen er beliggende centralt i Haderslev på hjørnet mellem Laurids Skaus Gade og Bredgade i et trafikalt knudepunkt, hvor Ejendommen opnår betydelig eksponering mod nogle af byens mest trafikerede ind- og udfaldveje. Ejendommens gode beliggenhed blev i forbindelse med restaurantens åbning påpeget af Steffen Pedersen, Driftschef ved King Food Danmark A/S, ligesom det også blev påpeget, at beliggenheden ikke er tilfældigt udvalgt:

Vi synes selv, at vi har fundet den helt rigtige beliggenhed.”
Placeringen i krydset mellem Bredgade og Laurids Skaus Gade var ikke tilfældig. Kings Food, der står bag Burger King, vurderede, at området var et trafikknudepunkt med butikker som Føtex, Meny, Aldi og Circle K i nærheden.” (Ugeavisen Haderslev 14.12.2017)

Det er Blue Capitals vurdering, at den gode beliggenhed med optimal synlighed – i et område med vigtig infrastruktur og stort kundegrundlag – danner et yderst bæredygtigt grundlag for driften i Ejendommen.

BESTIL NYESTE PROSPEKT

Afspil film