K/S DALVÆNGET, ASSENS

K/S Dalvænget, Assens erhverver en velbeliggende ejendom – udlejet med 10,5 års bindingsperiode for Lejer – beliggende i Assens.

Særlige kendetegn ved projektet:

  • Ejendommen erhverves til et attraktivt startafkast på 6,52%.
  • Ejendommen er godt beliggende med direkte eksponering ud til Søndre Ringvej.
  • 10,5 års bindingsperiode for Lejer.
  • Løbende årlige udlodninger allerede fra år 2025.
  • Ved deltagelse i projektet opnår du en gennemsnitlig årlig forrentning af indskudt egenkapital svarende til 14,02% – dette hvor Ejendommens værdi alene stiger svarende til den budgetterede årlige lejestigning.
  • Den interne rente (IRR) for en privatinvestor med kontantindskud er på 6,87% og for en selskabsinvestor med kontantindskud på 6,90%.
  • Projektet udbydes med tilhørende advokaterklæring fra Clemens Advokatfirma og revisorerklæring fra Deloitte.
BESTIL NYESTE PROSPEKT

Beliggenhed:

Ejendommens nærområde udgør et veletableret detail- og erhvervsområde med flere store aktører, herunder jem & fix, Harald Nyborg, STARK og thansen. Området rummer desuden flere produktionsvirksomheder og kontorbygninger, eksempelvis Scandinavian Tobacco Group, Bryggeriet Vestfyen, Summerbird og Assens Erhvervspark.

Foruden synergieffekterne fra de omkringliggende aktører er Ejendommens beliggenhed kendetegnet ved en direkte eksponering mod den to-sporede ringvej, Søndre Ringvej, samt en befærdet rundkørsel, der agerer trafikalt knudepunkt i den sydlige del af Assens. Rundkørslen sammenkobler ringvejen, der mod nord – som en del af hovedvej 313 – binder Assens sammen med oplandet nord for byen og den Fynske Motorvej (E20), samt Fåborgvej – som via hovedvej 323 – mod sydøst agerer bindeled mellem Assens og Fåborg.

JYSK-butikken i Ejendommen udgør – med 35 og 38 km kørsel til de øvrige nærmeste JYSK-butikker i hhv. Faaborg og Middelfart – den eneste af sin slags på Sydvestfyn. Foruden at servicere indbyggerne i Assens, henvender Ejendommens beliggenhed sig således til et stort kundegrundlag med tilknytning til beliggenheden i oplandet omkring byen og til områdets turister samt forbipasserende pendlere.

BESTIL NYESTE PROSPEKT

Afspil film