K/S GENTOFTE BYMIDTE

K/S Gentofte Bymidte erhverver en særdeles velbeliggende ejendom – udlejet med 15 års indledende bindingsperiode for Lejer – beliggende centralt i Gentofte.

Særlige kendetegn ved projektet:

  • Ejendommen erhverves til et attraktivt startafkast på 5,26%.
  • Stor driftssikkerhed, da Lejer varetager alle driftsudgifter bortset fra ejendomsadministration.
  • Coop-koncernen har qua mange års ejerskab af – og butiksdriven i – Ejendommen, et særdeles godt kendskab til både Ejendommen, butikkens drift samt området ved Ejendommen.
  • 15 års indledende bindingsperiode Lejer.
  • Løbende årlige udlodninger allerede fra 2026.
  • Ved deltagelse i projektet opnår du en gennemsnitlig årlig forrentning af indskudt egenkapital svarende til 13,75% – dette hvor Ejendommens værdi alene stiger svarende til den budgetterede årlige lejestigning.
  • Den interne rente (IRR) for en privatinvestor med kontantindskud er på 6,83% og for en selskabsinvestor med kontantindskud på 6,86%.
  • Projektet udbydes med tilhørende advokaterklæring fra Gangsted Advokatfirma og revisorerklæring fra EY.
BESTIL NYESTE PROSPEKT

Beliggenhed:

Ejendommen er beliggende på Baunegårdsvej 7F, 2820 Gentofte i bydelen Gentofte. Gentofte er en boligforstad til København, hvor indbyggerne er overvejende velhavende og veluddannede, og hvor både indkomster og boligpriser er blandt landets højeste.

Coop-koncernen har siden Ejendommens opgørelse i 1984 såvel ejet som drevet butik i Ejendommen, og har på baggrund heraf et særdeles godt kendskab til både Ejendommen, butikkens drift samt Ejendommens beliggenhed. Lejers vurdering af netop beliggenhedens kvaliteter understreges i høj grad via indgåelsen af den nye 15-årige bindingsperiode for Lejer.

Ejendommen ligger i Gentofte bycentrum – som udover Ejendommen – bl.a. indeholder Netto, føtex food, Normal, Matas, Gentofte Kino, Emmerys, Joe & the Juice samt et apotek og en række mindre lokale specialbutikker. Super Brugsen drager således betydelig fordel af synergien med de øvrige aktører i det stærke bycenter.

BESTIL NYESTE PROSPEKT

Afspil film