K/S JYSK DETAIL, ØSTERBAKKEN II

K/S Jysk Detail, Østerbakken II erhverver en velbeliggende ejendom under opførelse beliggende i et aktivt detailområde under udvikling i Thisted.

Særlige kendetegn ved projektet:

  • Ejendommen er udlejet til to bonitetsstærke lejere – i form af Elgiganten A/S og T. Hansen Gruppen A/S – med en egenkapital på hhv. DKK 365 mio. og DKK 578 mio.
  • Elgiganten A/S og T. Hansen Gruppen A/S har indgået lejekontrakter med hhv. 11½ års og 10½ års indledende bindingsperiode for Lejer.
  • Gennemsnitlig årlig forrentning af indskudt egenkapital på 14,92%
  • Løbende årlige udlodninger fra år 2028
  • Advokaterklæring fra Gangsted Advokatfirma og revisorerklæring fra EY
BESTIL NYESTE PROSPEKT

Beliggenhed:

Ejendommens nærområde udgøres hovedsageligt af omkring liggende detail- og handelsaktører samt bil- og autohuse. Hertil befinder Thisteds beboelseskvarterer sig blot 1,5 km sydvest for Ejendommen.
Ejendommens absolutte nærområde har gennem de seneste 2-3 år gennemgået en positiv udvikling, hvor både Harald Nyborg, Biltema, Wash World og Go’on har etableret sig. Med etableringen af Elgiganten og thansen – samt en forventet opførelse af flere nye detaillejemål nær Ejendommen – videreudvikles således både Ejendommens nærområde og detailhandlen i Thisted, hvor markante detailkæder etablerer sig i byen.
Ejendommens nærområde udgøres således af et travlt handels- og oplandscentrum for Jyllands nordvestkystområde, der i høj grad er præget af en allerede etableret handelsaktivitet, og som forsyner et større kundegrundlag med tilknytning til beliggenheden, såvel fra lokalområdet i Thisted som fra oplandet uden for byen.
BESTIL NYESTE PROSPEKT

Afspil film