K/S TEKNOLOGISVINGET, AABYBRO

Nyopført og særdeles velbeliggende ejendom udlejet til SPORT 24 A/S med indledende bindingsperiode for lejer frem til 1. september 2034.

Særlige kendetegn ved projektet:

  • Attraktiv beliggenhed med synlig eksponering i det nyudviklede retail center, Teknologiparken, i Aabybro.
  • Ejendommen erhverves til et attraktivt startafkast på 6,77%.
  • Ejendommen belånes udelukkende via realkreditfinansiering, og den løbende overskudslikviditet danner baggrund for årlige udlodninger til ejerkredsen allerede fra år 2026.
  • Den interne rente (IRR) for en privatinvestor med kontantindskud er på 6,61% og for en selskabsinvestor med kontantindskud på 6,63%.
  • Projektet udbydes med tilhørende advokaterklæring fra Clemens Advokatfirma og revisorerklæring fra Deloitte.

BESTIL NYESTE PROSPEKT

Beliggenhed:

Ejendommen er en del af det nyudviklede handelsområde, Teknologiparken/Teknologisvinget, som sammen med Lejerne i Ejendommen bl.a. rummer store detailforretninger som JYSK, thansen, jem & fix og Harald Nyborg, ligesom også McDonald´s, Circle K og Ingo er at finde i området.

Aabybro er beliggende i Jammerbugt Kommune, og er med sine 6.559 borgere pr. 1. januar 2023, kommunens største by. Den korte afstand til Aalborg har medført en øget bosætning, både i form af fortætning af midtbyen og udbygning af nye parcelhusområder, særligt mod nord og øst. Ejendommens nærområde er derfor bl.a. kendetegnet ved en flot befolkningstilvækst, hvor indbyggertallet i Aabybro siden 2010 er steget med 24%, svarende til 1.264 flere borgere.

Om udviklingen i Aabybro samt erhvervsområdet, udtalte Mogens Christian Gade, borgmester i Jammerbugt Kommune i 2022 følgende:
“Det er en naturlig udvikling af Aabybro, at der kommer flere og større udvalgsbutikker med videre i området. I takt med, at byen vokser, så bliver området også mere interessant for virksomheder og detailhandlen.”

Sport24 åbner ny butik i Aabybro
BESTIL NYESTE PROSPEKT

Afspil film