Samtykkebetingelser

I forbindelse med tilmelding til vores nyhedsbrev, skal du kun oplyse navn og e-mail adresse. Vi registrerer ikke andre oplysninger i forbindelse med tilmeldingen. Ved bestilling af prospektmateriale oplyses også adresse og telefonnummer, som anvendes i forbindelse med at fremsende fysisk prospektmateriale samt telefonisk kontakt i markedsføringsøjemed.

Efter tilmeldingen bruger vi din e-mail adresse til udsendelsen af nyhedsbreve, som indeholder information om relevante tilbud, konkurrencer, samt andet markedsføringsmateriale. Som udgangspunkt udsendes nyhedsbrev 24 gange årligt.

Din e-mailadresse vil blive videregivet til den leverandør, som vi anvender i forbindelse med udsendelse af nyhedsbrevene. Pt. anvendes MailChimp til udsendelse af nyhedsbreve.

Vi registrerer oplysninger om dit brug af nyhedsbrevene, herunder om nyhedsbrevene åbnes, i hvor lang tid de er åbne, hvornår e-mailen/nyhedsbrevet slettes og om der klikkes på links.

De oplysninger, vi indsamler om din brug af nyhedsbrevene, bruger vi til at forbedre vores service og gøre os i stand til endnu bedre at kunne målrette og tilpasse indholdet efter modtagernes interesser.

Dine oplysninger opbevares og behandles fortroligt og sikkert i henhold til Persondatalovgivningen.

Du kan til enhver tid afmelde nyhedsbrevene ved at klikke på ”Afmeld nyhedsbrev” linket, som findes i bunden af nyhedsbrevene, som du modtager fra os. Hvis du afmelder dig fra nyhedsbrevet, sletter vi din e-mail adresse i kontaktlisten for modtagelse af nyhedsbrev

Vi kan fra andre sammenhænge, f.eks. køb, have dine oplysninger. Disse berøres ikke af en afmelding fra nyhedsbreve. Vi kan derfor fortsat behandle sådanne oplysninger efter det samtykke eller anden behandlingshjemmel, som vi har.


Har du rettelser til dine kontaktoplysninger kan du til enhver tid ændre dem ved enten at afmelde dig nyhedsbrevet, og derefter tilmelde dig igen, eller ved at kontakte os på kontakt@bluecapital.dk, og give os besked om de nye oplysninger.

Vi henviser i øvrigt til vores Cookie- og Privatlivspolitik samt Kundevilkår og datasikkerhed.

Bliv ringet op
Bestil materiale
×
Vil du høre mere om netop dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering, så lad os ringe dig op.