Ny investor

Til hjælp for potentielle nye investorer ved Blue Capital har vi udarbejdet en beskrivelse om processen før, under og efter en ejendomsinvestering. Processen er gældende for såvel private investorer som selskabsinvestorer. Her kan du blive klogere på, hvad det indebærer at investere hos Blue Capital.

I ovenfor anførte bokse kan du klikke dig ind på de enkelte spørgsmål, samt læse mere om processen før, under og efter en ejendomsinvestering via Blue Capital. 

Ydermere kan du blive klogere på vores tidligere udbudte projekter og deres performance her.

Du er naturligvis altid velkommen til at kontakte os for uddybning eller yderligere spørgsmål.

Vidste du, at?

  • For de af vores udbudte projekter, der i 2023 aflagde regnskab for anden gang eller mere, er det gældende, at den gennemsnitlige årlige forrentning af indskudt egenkapital er minimum 13,57% - og helt op til over 31%. I gennemsnit forrentes vores investorers indskudte egenkapital aktuelt med 20,39%.
     
  • Vi i dag har 516 investorer, hvoraf 40% har investeret i to eller flere af vores udbudte projekter. Vi tolker dette som et signal for yderst tilfredse investorer.
     
  • Vi siden 2010 har udarbejdet investeringsprojekter baseret på danske investeringsejendomme for DKK 3,22 mia. og i dag er Danmarks førende udbyder af erhvervsejendomme.
Hvad kan vi hjælpe med?
Bliv ringet op
Bestil materiale
×
Vil du høre mere om netop dine muligheder for en attraktiv ejendomsinvestering, så lad os ringe dig op.