Den svenske burgerkæde Max Burgers slog den 23. november 2022 dørene op til en ny restaurant i Ringsted. Den ligger på Klosterparks Allé 20 med nærhed til både Ringsted Outlet, RingStedet og flere nye butikker.

– Beliggenheden opfylder alle 3 kriterier, som vi går efter, når vi skal finde et passende sted til en af vores restauranter; placeringen skal være tæt på bymidte, handelsliv og trafikerede veje. Ringsted er den første restaurant, vi åbner i eget regi, siden vi overtog de eksisterende franchise-restauranter, og vi ser fortrøstningsfuldt på fremtiden med flere planlagte etableringer i Danmark, siger Johan Ståhl, Head of International Max Burgers.

I 2013 åbnede Max sin første danske franchiserestaurant i København, og efterfølgende blev der åbnet yderligere 3 restauranter i hovedstadsområdet. Siden december 2020 har Max drevet alle restauranter i eget regi og nu fortsætter udvidelsen med en centralt beliggende restaurant i Ringsted.

Det er kædens 5. danske restaurant, og efter planen bliver det ikke den sidste åbning i Danmark.

– Vi er begejstret for vores ekspansionsplaner, vi har sikret os flere strategiske placeringer og planlægger at investere og åbne yderligere restauranter i Danmark i de kommende år. Vores kære naboland har et stort potentiale, og vi ser mange muligheder her. Nu tager vi næste skridt i vores fremadrettede ekspansionsstrategi – et skridt nærmere at blive verdens bedste burgerkæde, siger Richard Bergfors, administrerende direktør i Max Burgers.

Restaurantkonceptet er udviklet af den svenske arkitekt Gert Wingårdh.

Ovenstående er et udklip af artiklen fra Byens Ejendom. Læs artiklen her